Info

OM

Multikunstner


THOMAS NEUMANN JØRGENSEN

Maleri  skulptur  Formgivning Design

Thomas Neumann. Autodidakt multikunstner med lang professionel løbebane i bla. Illustration, vægmalerier, kulisser, design, video og scenografi. Bosiddende i Sønder Kirkeby på Falster siden 2002.

Thomas Neumann har været kunstner på projekter i bla. Odense Zoo og Copenhagen Airport, Samt Illums juleudstilling, som sidste år fik fire stjerner i Politikens kunstanmeldelse. 


“Min vej til maleriet, er gået fra først tegning og illustration, videre til vægmalerier på adskillige restaurationer og natklubber i 90erne. Bestillings arbejder som gav en masse erfaring og håndelag. Sagnet af indhold, drev det til at lave egne værker i 1997. Indhold og substans har jeg ledt efter lige siden, og det stopper nok aldrig, da der hele tiden syntes at være nye lag at udforske”.


Thomas Neumann´s farverige olie malerier, bevæger sig mellem figurativt og abstrakt. Der er en søgen mellem det beviste og ubeviste, i kontrasterne mellem kaos og system. Motiverne er fortrinsvis abstrakte. Men kigger man efter, finder man figurative, og sometider naturalistiske elementer. Kontakt Neumann Atelier.

ADDRESS:


Busserisvej 5

4800 Nykøbing FalsterEMAIL:


thomas@neumannatelier.dkPHONE:


+45 40508141


ÅBNINGSTIDER

HOURS OF VISITING


ÅBENT EFTER AFTALE - RING ELLER SKRIV.


OPEN WHEN ASKED FOR - CALL OR SEND A MAIL

GET  IN TOUCH